Climatizare

Ventilatoare si racitoare de aer

Climatizare de A la Z: incalzire si racire.

Nu-ti doresti aer conditionat, dar vrei un ventilator ori un racitor de aer? Iata cate oferte interesante!

Ventialtoare si racitoare de aer gasiti in multe magazine online specializate in produse de climatizare.

Pentru cei ce nu agreaza aparatele de aer conditionat, ori cei ce nu-si permit sa cumpere un AC, exista varianta unui ventilator ori a unui racitor de aer.

Iata cateva oferte de ventilatoare si de racitoare de aer de la eMAG.

Ventilatoarele, le cunoasteti cu totii, sunt mobile, usor de manevrat, nu fac ele prea mult intr-o zi caniculara de vara, dar tot e ceva decat nimic.

Aparate aer conditionat portabil

[VEZI OFERTELE]

Aer conditionat portabil, cu livrare gratuita, service autorizat. La Alecoair gasim astfel de aparate portabile, cu functii de racire, incalzire si dezumidificare.

 

Peste 1200 aparate de aer conditionat

[VEZI OFERTELE]

De la eMAG poti alege dintr-o multitudine de aparate aer conditionat (Daikin, Vivax, Mitsubishi, Gree, Toshiba, Bosch, Carrier, Daewoo, Electrolux, Fujitsu, Heinner, Hisense, Midea, Trotec, Whirlpool, Yamato etc. ) si alte sisteme de climatizare.

Racitoarele de aer insa sunt un fel de aparate de aer conditionat, care functioneaza de regula cu baterii de gheata. Sunt portabile,cu o ptere de racire mica, dar si cu un consum micut in comparatie cu AC-urile. Racitoarele de aer pot fi folosite atat la racirea cat si la improspatarea aerului indeosebi in camerele inchide. Principiu de functionare al racitoarelor de aer este simplu: aerul care curge prin el este racit, prin evaporarea apei reci, oferind astfel un mediu proaspat, placut, respirabil.

Un racitor de aer este un fel de ventilator mai puternic, dar care vantura aerul rece provenit de la bateriile de gheata, nu ca ventilatorul, care vantura aerul dintr-o incapere, indiferent de temperatura lui.

Un racitor de aer are recipiente de gheata incluse, niste lamele pentru directionarea aerului rece, un rezervor de apa incorporat, etc. Nivelul zgomotului produs de un racitor de aer nu este tocmai mic, insa, pretul si functionalitatea mai atenueaza din neplacerile zgomotului.

Unele racitoare de aer au si telecomanda, deci pot fi manevrate de la distanta.

Iata cateva oferte de ventilatoare si de racitoare de aer de la eMAG.

aer-conditionat.ro/

Alte articole:

Accesorii tehnice foarte utile pentru o centrala termica
Pentru ca o centrala termica sa functioneze la parametrii indicati, iar dumneavoastra sa aveti liniste, aveti nevoie de cateva acceorii foarte utile O centrala termica, oricat de performanta ar fi, are nevoie de ajutor pentru a func ...
Citeste mai departe


Aparate de aer conditionat cu inverter
Despre viabilitatea aparatelor de aer conditionat cu inverter. Informatii utile necesare si pareri pro si contra alegerii unui astfel de aparat. Aparatele de aer conditionat sunt un punct dureros pentru multi oameni din tar ...
Citeste mai departe


Oferte de aer conditionat in rate
Pentru o vara racoroasa, poti sa-ti cumperi un aer conditionat in rate, online Oferte de aer conditionat in rate gasiti in multe magazine online de specialitate. Pentru aceasta vara, multe magazine ofera clienti ...
Citeste mai departe


Centrala termica eficienta - client multumit
Un clienti multumit de centrala termica achizitionata este acela ce plateste un pret mic pe consum Principala multumire din partea clientilor, vis-a-vis de o centrala termica de apartament, vine din consumul redus care determina un ...
Citeste mai departe


Aparat de aer conditionat Platinium X-9000HC, Functie racire si incalzire

Din aceeasi categorie:

Vara fierbinte? evoMAG are solutia!
aer conditionat evomagVa doriti un aer conditionat ieftin, cu livrare rapid ...
Citeste mai departe
Climatizare Dwyn - livrare rapida la domiciliu
E momentul sa avem grija de confortul nostru si pe partea de climatizare. D ...
Citeste mai departe
As vrea aer conditionat fara unitate externa. Exista asa ceva?
Da. Exista aer conditionat fara unitate externa, cu tehnologie i ...
Citeste mai departe
Ventilatoare practice pentru birou
Acasa ori la serviciu, ventilatorul pentru birou poate fi solutia perfecta ...
Citeste mai departe
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies