Climatizare

Vaillant EcoTec Pure - incalzire la standarde inalte

Climatizare de A la Z: incalzire si racire.

Centralele Vaillant EcoTec Pure sunt o alegere perfecta pentru locuinta ta, oferind pe langa o incalzire de calitate si o exploatare eficienta.

Centralele Vaillant EcoTec Pure beneficiaza de tehnologia inalta ecoTEC, cu o eficienta deosebita, corespunzatoare normativelor UE de ErP si Ecodesign.

Caracteristicile centralelor Vaillant EcoTec Pure

Au schimbatoare de caldura din otel inoxidabil. Permit intretinerea usoara pe timpul rece. Au un sifon de condens cu un design original. Ofera acces direct la partea frontala. Au un bloc hidraulic nou-nout, montat in partea frontala. Au o pompa de inalta eficienta. Conuma putin conform standardelor ErP.

Aceasta gama de centrale Vaillant EcoTec Pure este una cu functii deosebite care indeplinesc cu prisosinta cele mai pretentioase asteptari din partea clientilor.

Prepara apa calda si ofera incalzire, toate la un pret super avantajos.

Vezi centralele Vaillant EcoTec Pure

Centralele Vaillant EcoTec Pure continua traditia producatorului renumit pe piata din Romania, oferind calitate inainte de toate.

Aparate aer conditionat portabil

[VEZI OFERTELE]

Aer conditionat portabil, cu livrare gratuita, service autorizat. La Alecoair gasim astfel de aparate portabile, cu functii de racire, incalzire si dezumidificare.

 

Peste 1200 aparate de aer conditionat

[VEZI OFERTELE]

De la eMAG poti alege dintr-o multitudine de aparate aer conditionat (Daikin, Vivax, Mitsubishi, Gree, Toshiba, Bosch, Carrier, Daewoo, Electrolux, Fujitsu, Heinner, Hisense, Midea, Trotec, Whirlpool, Yamato etc. ) si alte sisteme de climatizare.

Pentru un apartament de 2-3 camere ai la alegere intre centralele de 20,2 Kw si cele de 26,1 kw.

Eficienta termica si putere

Centralele murale in condensatie Vaillant EcoTec Pure ofera protectie anti inghet si sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Diferente fata de alte centrale similare

Diferentele se regasesc in primul rand in pret, aceste centrale Caracteristicile centralelor Vaillant EcoTec Pure avand un pret mult mai avantajos decat alte centrale in condensatie cu aceleasi caracteristici, apoi, noi rezonam si la eficienta energetica.

Faptul ca aceste modele de centrale vin cu un consum mic de gaz reprezinta un plus pe care este bine sa-l mentionam si de care trebuie sa tinem seama.

Gazul este scump si fireste ca nu asteptam ieftiniri nici in aceasta iarna, de aceea este important sa ne preocupe consumul de gaz al centralei pe care o cumpara.

Vezi centrala murala in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, Gaz, Tiraj fortat, 26,1 kW (kit evacuare inclus)

aer-conditionat.ro/

Alte articole:

Functii AC
functii aer conditionatCe reprezinta diversele functii pe care le are un aparat de aer conditionat? Tu stii sa utilezi corect telecomanda de la AC? Nu este sub nicio forma o problema daca nu esti bun la tehnica si nu te d ...
Citeste mai departe


Caracteristicile aparatelor de aer conditionat mobile
Aparatele de aer conditionat mobile sunt recomandate pentru spatii inguste si dormitoare Aparatatele de aer conditionat mobile sunt foarte utile in spatiile inguste, in dormitoare, in bucatarii etc. Cei ce sunt ...
Citeste mai departe


Parteneri EcoHORNET
Lista partenerilor autorizati EcoHORNET EcoHORNET este deja un nume in domeniul centralelor termice ecologice, fiind in fapt prima firma romaneasca ce a inventat si produs centrale termice ecologice 100%. Principiul de funct ...
Citeste mai departe


Care mai este pretul unui aer conditionat?
Cat mai costa un aparat de aer conditionat in 2015? Daca va intrebati care mai este pretul unui aparat de aer conditionat la nivelul lui 2015, noi ne-am propus sa va aducem informatiile la zi in aceasta privinta. In piata din Romania sunt foarte multe magazine stradame (in special ce ...
Citeste mai departe


Aparat de aer conditionat Platinium X-9000HC, Functie racire si incalzire

Din aceeasi categorie:

Ce inseamna bec rosu la o centrala termica?
Aparitia becului rosu inseamna ca sunt probleme cu centrala termica. ...
Citeste mai departe
Stai fara griji cu centrala termica Ariston
Daca nu vrei sa mai au surprize inainte de venirea iernii cu incalzirea, o ...
Citeste mai departe
Centrale termice Riello - 5 ani garantie
Cei de la Romstal au o oferta foarte atractiva la centralele termice Riello ...
Citeste mai departe
Utile despre centralele in condensatie
Ce mai trebuie sa stiti despre centralele termice in condensatie. Sunt ele ...
Citeste mai departe
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies