Climatizare

Revizie centrale termice - verificare instalatie gaze

Climatizare de A la Z: incalzire si racire.

Ati facut revizia centralei termice si verificarea instalatiei de gaze?

Revizia centralei termice, precum si verficarea instalatiei de gaze sunt doua operatii periodice pe care nu trebuie sa le uitati.

In ajutorul nostru au venit si cei de la GDF Suez (ENGIE), care au ei insisi oferte de verificari si revizii centrale termice. Ofertele se adreseaza tuturor clientilor, indiferent daca sunt persoane fizice ori juridice, cu un consum intre 116,29 si 11.627,78 MWh. Verificarile se realizeaza dupa cum e si firesc la locuintele ori la sediile clientilor, dupa caz.

Daca doriti, puteti sa solicitati online o oferta de verificare precum si revizia centralei termice. Formularele completate se pot trimite tot online.

Aparate aer conditionat portabil

[VEZI OFERTELE]

Aer conditionat portabil, cu livrare gratuita, service autorizat. La Alecoair gasim astfel de aparate portabile, cu functii de racire, incalzire si dezumidificare.

 

Peste 1200 aparate de aer conditionat

[VEZI OFERTELE]

De la eMAG poti alege dintr-o multitudine de aparate aer conditionat (Daikin, Vivax, Mitsubishi, Gree, Toshiba, Bosch, Carrier, Daewoo, Electrolux, Fujitsu, Heinner, Hisense, Midea, Trotec, Whirlpool, Yamato etc. ) si alte sisteme de climatizare.

Pentru oferte de verificari si revizii ale instalatiei de utilizare a gazelor naturale, puteti sa apelati tot la cei de la GDF Suez (ENGIE). Pachetele oferite vizeaza atat persoanele fizice, cat si cele juridice. Aceste pachete includ verificarea si revizia instalatiei de gaze naturale, precum si verificarea periodica a centralei termice. De asemenea, puteti sa optati pentru pentru servicii de mentenanta si reparatii.

Iata mai jos care sunt aceste oferte de verificari si revizii centrale termice cu putere de pana la 400 kW:Aceasta este doar o optiune pe care o aveti la dispozitie, pentru a efectua revizia centralei termice de apartament, ori pentru verificarea periodica a instalatiei de gaze naturale. In piata exista o sumedenie de firme care se ocupa cu astfel de operatii. Evident, trebuie sa gasiti acele firme care sunt acreditate sa va ofere aceste servicii. In speta, pentru verificarea instalatiei de gaze, firma trebuie sa fie autorizata de cei de la GDF Suez (ENGIE), iar pentru revizia centralei termice, trebuie sa fie o firma autorizata a brand-ului centralei pe care o aveti instalata.

Pentru detalii puteti vizita platforma online a celor de la ENGIE: https://www.gdfsuez.ro/business-plus/servicii-si-oferte/oferte-pentru-firme-cu-consum-energetic-mediu/oferte-de-verificari-si-revizii-instalatii-gaze-naturale/.

Iata si care sunt costurile acestor verificari, atat pentru instalatia de gaze naturale cat si revizia centralei termice: https://www.gdfsuez.ro/business-plus/wp-content/uploads/2014/08/2016_01_01_Lista_de_preturi_servicii_tehnic_standard_pentru_clientii_B2B....pdf.

Din experienta recenta (de anul acesta - 2016), costurile celor de la GDF Suez sunt usor mai scazute fata de media pietei. Spre exemplu, eu pentru revizia unei centrale termice de 35 kW Ariston, am platit 300 de lei, iar costul standard al celor de la GDF Suez este de 232.5 lei. Pentru verificarea instalatiei de gaz cu o firma autorizata am platit 200 de lei, pentru instalatie sub 20 de m, iar cei de la GDF Suez mi-ar fi luat un pret de 180 de lei.

aer-conditionat.ro/

Alte articole:

Racoreste-te cu Soldec!
La Soldec gasiti modalitati optime de a va racori in aceasta vara, dar nu oricum, ci volant. Soldec este un magazin online ce comercializeaza produse pentru tratarea aerului: dezumidificatoare, umidifcatoare, purificatoar ...
Citeste mai departe


Tot ce trebuie sa stiti despre aerul conditionat
Alegerea unui aparat de aer conditionat trebuie sa fie conditionata de nevoile de confort ale caminului dumneavoastra Aparatul de aer conditionat este una din cele mai eficiente inventii ale omului, dar si una din cele mai suprinzat ...
Citeste mai departe


Oferte Aer conditionat portabil
Aparatele de aer conditionat mobile ori portabile sunt o varianta optima de climatizare pentru diverse spatii Instalatiile mobile de aer conditionat pot fi varianta cea mai buna atunci cand stai cu chirie, atunci cand ai ...
Citeste mai departe


Ce s-a ales de centrala termica ecologica?
Cu cativa ani in urma se lansa cu mare fast o noua inventie a romanilor: centrala termica ecologica. Despre centrala termica ecologica, inventata de romani nu se mai aude nimic. Numita EcoHornet, centrala ecologica 100% inventata de ...
Citeste mai departe


Aparat de aer conditionat Platinium X-9000HC, Functie racire si incalzire

Din aceeasi categorie:

Ce inseamna bec rosu la o centrala termica?
Aparitia becului rosu inseamna ca sunt probleme cu centrala termica. ...
Citeste mai departe
Vaillant EcoTec Pure - incalzire la standarde inalte
Centralele Vaillant EcoTec Pure sunt o alegere perfecta pentru locuinta ta, ...
Citeste mai departe
Stai fara griji cu centrala termica Ariston
Daca nu vrei sa mai au surprize inainte de venirea iernii cu incalzirea, o ...
Citeste mai departe
Centrale termice Riello - 5 ani garantie
Cei de la Romstal au o oferta foarte atractiva la centralele termice Riello ...
Citeste mai departe
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies