Climatizare

Oferta de centrale termice de la Dedeman

Climatizare de A la Z: incalzire si racire.

Pentru ca ne pregatim de sezonul rece, va propun astazi sa aruncam o privire dupa centrale termice de la Dedeman

Daca ati inceput deja pregatirile pentru iarna, si aveti de gand sa va instalati (acum) o centrala termica, ve invitam sa aruncam o privire asupra ofertei de la Dedeman.

Fiind un magazin cunoscut, multi dintre dumneavoastra probabil ca deja ati facut cunostinta cu podusele lor. Din punctul de vedere al ofertei de centrale termice, Dedeman sta foarte bine. Astfel, gasim la Dedeman, nu mai putin de 42 de oferte (in prezent) de astfel de produse, apartinand brandurilor: Ariston, Bosch, Ferroli, Motan, Protherm, Viessmann. Marea majoritate a centralelor din oferta Dedeman sunt centrale termice pe gaz, insa, gasiti si cateva centrale electrice, pentru cei ce cauta astfel de variante.

Oferte centrale termice

[VEZI OFERTELE]

Centrale termice 2019 - cele mai noi modele: Ariston, Bosch, Motan, Fornello, Immergas, Viessman, Buderus, Ferroll.

 

Romstal - centrale termice in condensatie

[VEZI OFERTELE]

Oferte de centrale in condensatie de la Romstal: Habitat, Riello, Nova Florida, Bosch, Viessman, Vaillant

Preturile centralelor termice de la Dedeman sunt bunicele. Cel mai mic pret il regasim la Centrala termica murala conventionala pe gaz de 24 kW de la Ferroli, aceasta constanta doar 1748,93 lei. De asemenea, cu preturi sub 2000 de lei, mai regasim si centrale Motan si Ariston. Cea mai ieftina centrala Bosch este una conventionala pe gaz de 24 kw (Centrala termica 24 kW Bosch Gaz 3000 W ZW 24-2AE + kit evacuare), care are pretul de 2249 lei.

Dupa parerea noastra, cea mai buna centrala din punctul de vedere al raportului calitate pret este un Bosch in condensare, pe gaz, de 24 kw, al carui pret ajunge la 2799 lei (Centrala termica 24 kW Bosch Condens 2000 W ZWB 24-1AR+ kit evacuare).

Pentru cei ce vor totusi o putere mai mare, se potr indrepta catre o centrala Ariston de 28 kw, tot in condensare, al carui pret ajunge la 2970 lei, adica foarte avantajoasa (Centrala termica 28 kW Ariston Clas Evo 28 FF + kit evacuare).

Pentru ca stim care sunt dificultatile de achizitionare al unei centrale termice, anume, se pleaca desigur de la cele financiare, va informam ca la Dedeman gasiti si solutii avantajoase de finantare.Astfel, Dedeman pune la dispozitia clientilor sisteme de rate avantajoase, prin intermediul partenerilor sai financiari: BRD Finance, Cetelem, TBI Credit, UniCredit, Garanti Bank, ERB Retail Services, Banca Transilvania, Raiffeisen sau Credit Europe Bank.

Iata si cateva detalii despre aceste sisteme de rate prin care poti achizitiona in mod simplu si rapid o centrala termica de la Dedeman:

- sistemul de rate prin Cetelem - obtii o dobanda si rate fixe prin intermediul cardului de credit Dedeman Cetelem, card ce poate fi accesat de catre cetatenii romani salariati, cu o vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca, cu o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, care pot face dovada unui venit stabil, care detin un buletin valabil si sunt de buna credinta.

- sistemul de rate prin BRD Finance - obtii un credit adaptat nevoilor tale. Poti plati in sisteme de 12, 9, 6 sau 3 rate lunare, cu dobanda 0 prin cardul de credit BRD Finance MazsterCard.

- sistemul de rate prin TBI Credit IFN SA - obtii o finantare dinamica, pe perioade de pana la 20 de luni. Trebuie sa ai o vechime de minim 3 luni de munca neintrerupta si o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, dar si un venit minim acceptat de 350 lei lunar. De asemenea, ai nevoie de urmatoarele documente: copie dupa buletin, adeverinta de venit, cerere de credit si acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Puteti vizualiza intreaga oferta de finantare in rate de la Dedeman: https://www.dedeman.ro/ro/solutii-finantare.html.

Va mai informam ca tot la Dedeman puteti gasi si piese ori accesorii pentru centralele termice de apartament, deci, chiar merita o vizita (macar virtuala) in acest magazin, nu de alta, dar ar fi bine sa intampinati intr-un mod placut sosirea iernii.

aer-conditionat.ro/

Alte articole:

Incalzire mai scumpa pentru bucuresteni, atat la RADET, dar si la gaze
O iarna 2014-215 mai scumpa la incalzire pentru bucuresteni, indiferent de sistemul la care sunt racordati Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, bucurestenii trebuie sa stie ca vor plati mai mult pentru incalzire, atat cei ce su ...
Citeste mai departe


Vrei sa te racoresti cu bani putini in aceasta vara?
Daca nu vrei sa dai multi bani pe aparatul tau de aer conditionat, alege aparate Star-Light - ieftine si bune. Cei ce vor sa cumpare aer conditionat ieftin pot opta pentru aparate Star-Light, o gama bogata care te ajuta s ...
Citeste mai departe


Parteneri Immergas
Lista partenerii autorizati Immergas Immergas o marca foarte cunoscuta in domeniul centralelor termice cu gaz. Immergas este un brand aflat in topul celor specializate in centralele termice cu gaz, punand foarte mult accentul ...
Citeste mai departe


Aparate de aer conditionat cu inverter
Despre viabilitatea aparatelor de aer conditionat cu inverter. Informatii utile necesare si pareri pro si contra alegerii unui astfel de aparat. Aparatele de aer conditionat sunt un punct dureros pentru multi oameni din tar ...
Citeste mai departe


5 ani GARANTIE: Riello romstal.ro

Din aceeasi categorie:

Stai fara griji cu centrala termica Ariston
Daca nu vrei sa mai au surprize inainte de venirea iernii cu incalzirea, o ...
Citeste mai departe
Centrale termice Riello - 5 ani garantie
Cei de la Romstal au o oferta foarte atractiva la centralele termice Riello ...
Citeste mai departe
Utile despre centralele in condensatie
Ce mai trebuie sa stiti despre centralele termice in condensatie. Sunt ele ...
Citeste mai departe
Revizie centrale termice - verificare instalatie gaze
Ati facut revizia centralei termice si verificarea instalatiei de gaze? ...
Citeste mai departe
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies