Climatizare

Incalzire mai scumpa pentru bucuresteni, atat la RADET, dar si la gaze

Climatizare de A la Z: incalzire si racire.

O iarna 2014-215 mai scumpa la incalzire pentru bucuresteni, indiferent de sistemul la care sunt racordati

Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, bucurestenii trebuie sa stie ca vor plati mai mult pentru incalzire, atat cei ce sunt in sistemul centralizat, cat si cei ce au centrale termice de apartament.

Chiar daca costul suportat de cei cu centrale termice de apartament va fi mai mic decat al celor ce se incalzesc inca de la RADET, totusi per total toata lumea va plati mai mult la incalzire in aceasta iarna.

Muncipalitatea a anuntat se pare un calendar de scumpire al gigacaloriei, motiv pentru care, cei racordati la RADET vor avea mult mai mult de plata pentru incalizere in aceasta iarna.

Aparate aer conditionat portabil

[VEZI OFERTELE]

Aer conditionat portabil, cu livrare gratuita, service autorizat. La Alecoair gasim astfel de aparate portabile, cu functii de racire, incalzire si dezumidificare.

 

Peste 1200 aparate de aer conditionat

[VEZI OFERTELE]

De la eMAG poti alege dintr-o multitudine de aparate aer conditionat (Daikin, Vivax, Mitsubishi, Gree, Toshiba, Bosch, Carrier, Daewoo, Electrolux, Fujitsu, Heinner, Hisense, Midea, Trotec, Whirlpool, Yamato etc. ) si alte sisteme de climatizare.

Oricum, calendarul scumpirilor este unul incert pentru toata lumea, in fapt, nimeni nedorind sa clarifice ceva. Se pare ca in data de 1 august 2014 a avut loc o scumpire a gigacaloriei, conform anuntului Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Dupa ce se anuntase ca la inceptul lui 2014 gigacaloria se va scumpi cu 40%, RADET doreste o noua scumpire, in ciuda anunturilor primarului general ca pretul gigacaloriei va ramane neschimbat.

Se pare ca municipalitate a si luat in calcul aceasta scumpire si a realizat deja calcule pentru costul gigacaloriei in acest caz, rezultatul fiind o scumpire cu 101 lei al pretului la gigacalorie, adica o crestere de la 340 la 440 de lei.

In conditiile in care aproape 80% dintre bucuresteni sunt dependenti de sistemul centralizat de incalzire RADET, putem spune ca vom avea o iarna dificila, daca municipalitatea nu va lua masuri de subventionare a gigacaloriei macar pentru persoanele cu venituri foarte mici.
aer-conditionat.ro/

Alte articole:

Piese de schimb pentru centrala termica
Exista magazine specializate in piese de schimb pentru centralele termice, unele dintre aceasta au si platforme online Poti sa faci rost de piese de schimb pentru centrala ta termica, pentru ca exista magazine specializate in acest ...
Citeste mai departe


Utile despre centralele in condensatie
Ce mai trebuie sa stiti despre centralele termice in condensatie. Sunt ele utilizabile in orice spatiu? Despre centralele termice in condensatie noi am mai discutat, de aceea ne-am propus astazi sa nu revenim asupra funct ...
Citeste mai departe


Aparate de aer conditionat de calitate Daikin
Daikin este o clasa superioara de aparate de aer conditionat, o tehnologie de varf, la pret avantajos Despre Daikin nu trebuie sa spun prea multe, sunt convins ca stiti ca sunt produse de calitate. Oricum ...
Citeste mai departe


Aveti centrala termica in condensare?
Daca n-aveti o astfel de centrala termica, incepand din toamna lui 2015 s-ar putea sa aveti nevoie de una Se pare ca in acest an, mai precis in septembrie 2015 se va implementa si la noi directivele ErP referitoare la comercializarea produselor ce au un anumit nivel al eficientei energetice. ...
Citeste mai departe


Aparat de aer conditionat Platinium X-9000HC, Functie racire si incalzire

Din aceeasi categorie:

Vara fierbinte? evoMAG are solutia!
aer conditionat evomagVa doriti un aer conditionat ieftin, cu livrare rapid ...
Citeste mai departe
Climatizare Dwyn - livrare rapida la domiciliu
E momentul sa avem grija de confortul nostru si pe partea de climatizare. D ...
Citeste mai departe
As vrea aer conditionat fara unitate externa. Exista asa ceva?
Da. Exista aer conditionat fara unitate externa, cu tehnologie i ...
Citeste mai departe
Ventilatoare practice pentru birou
Acasa ori la serviciu, ventilatorul pentru birou poate fi solutia perfecta ...
Citeste mai departe
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies