Climatizare

Despre centrala Ariston Bis II

Climatizare de A la Z: incalzire si racire.

Informatii generale despre centrala termica Ariston Bis II

Ariston este deja o marca foarte cunoscuta pe piata romaneasca a electrocasnicelor, centralele termice fiind si ele foarte reusite, lucru pe care vi-l pot certifica, pentru ca detin una.

Despre centrala termica BIS II Ariston putem sa afirmam ca face parte din tipurile de centrale cu doua schimbatoare de caldura, un schimbator pentru incalzire si unul pentru apa calda menajera.

Puterea centralei este de 24kw, iar in privinta apei calde face adevarate minuni, aceasta putand fi utilizata de doi consumatori concomitent.

Aparate aer conditionat portabil

[VEZI OFERTELE]

Aer conditionat portabil, cu livrare gratuita, service autorizat. La Alecoair gasim astfel de aparate portabile, cu functii de racire, incalzire si dezumidificare.

 

Peste 1200 aparate de aer conditionat

[VEZI OFERTELE]

De la eMAG poti alege dintr-o multitudine de aparate aer conditionat (Daikin, Vivax, Mitsubishi, Gree, Toshiba, Bosch, Carrier, Daewoo, Electrolux, Fujitsu, Heinner, Hisense, Midea, Trotec, Whirlpool, Yamato etc. ) si alte sisteme de climatizare.

Caracteristicile centralei termice Ariston BIS II:

- performanta arderii
- tehnologie performanta de ultima generatie
- competitivitate
- calitate deosebita
- performanta pe termn lung

Centrala termica Ariston BIS II 24 se gaseste in doua vaeriante, una cu tiraj fortat si una cu tiraj natural.
expansiune de 8 litri

Ariston este o companie italieneasca, cu o experienta de peste 80 de ani.

Electrocasnicele Ariston ce pot fi achizitionate de pe piata noastra de profil, au inceput deja sa fie foarte apreciate. Un lucru foarte important de retinut este ca electrocanicele Ariston vin in general cu garantii mai mari decat cele medii existente in piata.

Desi am o parere foarte buna despre nemti si produsele lor, iar in privinta centralei as fi ales Bosch inainte de orice, totusi, va spun sincer ca am ales Ariston pana la urma, pentru ca aveau o tehnologie mai moderna, desi avea si ceva componente Bosch in alcatuire, iar garantia era mai mare la centrala Ariston pe care am achizitionat-o.

De la Ariston mai avem si o masina de spalat cu uscator, si suntem foarte multumiti de ea, mai ales ca functioneaza la turatie mare de peste 6 ani si deocamdata n-am avut nicio nemultumire cat de mica fata de acest obiect casnic indispensabil.
aer-conditionat.ro/

Alte articole:

Tot ce trebuie sa stiti despre aerul conditionat
Alegerea unui aparat de aer conditionat trebuie sa fie conditionata de nevoile de confort ale caminului dumneavoastra Aparatul de aer conditionat este una din cele mai eficiente inventii ale omului, dar si una din cele mai suprinzat ...
Citeste mai departe


Instalarea aparatelor de aer conditionat mobile
Cat de dificil este sa instalatezi un aparat de aer conditionat mobil (portabil)? Instalarea aparatelor de aer conditionat portabile nu necesita prezenta unui specialist. Daca v-ati hotarat sa va achizitionati u ...
Citeste mai departe


Parteneri Vaillant
Lista firmelor autorizate Vaillant Lista partenerilor Vaillant autorizati sa execute instalare si service pentru produsele renumitului brand. Leader in domeniul sistemelor de incalzire, Vaillant are o experienta de peste 135 ...
Citeste mai departe


Incalzire mai scumpa pentru bucuresteni, atat la RADET, dar si la gaze
O iarna 2014-215 mai scumpa la incalzire pentru bucuresteni, indiferent de sistemul la care sunt racordati Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, bucurestenii trebuie sa stie ca vor plati mai mult pentru incalzire, atat cei ce su ...
Citeste mai departe


Aparat de aer conditionat Platinium X-9000HC, Functie racire si incalzire

Din aceeasi categorie:

Vaillant EcoTec Pure - incalzire la standarde inalte
Centralele Vaillant EcoTec Pure sunt o alegere perfecta pentru locuinta ta, ...
Citeste mai departe
Stai fara griji cu centrala termica Ariston
Daca nu vrei sa mai au surprize inainte de venirea iernii cu incalzirea, o ...
Citeste mai departe
Centrale termice Riello - 5 ani garantie
Cei de la Romstal au o oferta foarte atractiva la centralele termice Riello ...
Citeste mai departe
Utile despre centralele in condensatie
Ce mai trebuie sa stiti despre centralele termice in condensatie. Sunt ele ...
Citeste mai departe
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies